Blå himmel med puffiga moln, kylande frapp...

img_5919 (MMS)

Blå himmel med puffiga moln, kylande frappista espresso och solen som försöker att tränga igenom mina ray bans. Jag är bara på väg hem från dagens kneg.


Släcker törsten med iste  med smak av mynt...

img_2746 (MMS)

Släcker törsten med iste  med smak av mynta och bergamott! Jättegod från barista!


Ja jag vet det är förstörelse. Men jag tyc...

img_0678 (MMS)

Ja jag vet det är förstörelse. Men jag tycker ändå det är en snygg förstörelse, jämfört med krossade rutor, äggkastning och uppeldning!


Iphone inlägg- när jag flyttade från Sthlm...

img_3000 (MMS)

Iphone inlägg- när jag flyttade från Sthlm trodde jag att tre år av pendling var slut. I 2,5 år var den väck och nu är den tillbaka. Men jag trivs på praktiken och det tar inte så lång tid. Kom in och säg hej om ni är i krokarna vettja!


Iphone inlägg -Denna fräcka kvinna var på ...

img_3421 (MMS)

Iphone inlägg -Denna fräcka kvinna var på besök hos mig sedan torsdags. När man har setts varje dag i tre år och sedan bara ses tre gånger om året har det en tendens att bli lite smått hysteriskt. Men alldeles underbart! Så helgen bestod av balkonghäng, goda svalkande drycker och mycket prat. Man har rätt mycket att ta igen varje gång, så pratat har vi, non stop. Tror jag är tyst i några dagar så jag kan ladda om. Saknar mitt lilla frö redan. Hon är fin hon.


Här sitter vi i spöregnet och myser!

img_3972 (MMS)

Här sitter vi i spöregnet och myser!


Sommaren är här!

img_3954 (MMS)

Sommaren är här!


Senlunch på Kafferosteriet!

img_4355 (MMS)

Senlunch på Kafferosteriet!


Effektiv förmiddag idag. Lite lätt lunch m...

img_6413 (MMS)

Effektiv förmiddag idag. Lite lätt lunch med en öl tom. Sedan blir det att plugga i eftermiddag, förhoppningsvis på balkongen! Trevlig måndag!


The Metropolitan Museum of Art

The Metropolitan Museum of Art i New York öppnar en utställning i Alexander MqQueens ära, då hans tragiska bortgång, och hyllar den älskade designern. Självklart öppnar den utställningen imorgon. Så ja. Ja missade den med två dagar. Skrattretande! Hade varit så kul och sen dem. Men om ni befinner er i NY, gå!
Style.com

New York New York

Har, förmodligen inte så oväntat, haft det helt underbart. Vart tog de två veckorna vägen? Satt precis och räknade ner. Men jag har fått se mycket, shoppat mycket(!), ätit gott och fått otrolig kvalitetstid med min bästa vän. Och allt hände i NY, kan man begära mer?! Här får ni ett urval av bilder (600) som togs. Enjoy!


Den här låten blev lite signaturmelodi på resan. (Då jag omedvetet nynnade den i huvudet
när jag flög in i NY och såg Manhattan skyline!)





Älskar dig min fina vän och saknar dig redan! Jag kommer snart igen!♥
(Vi kommer förmodligen och bo ihop när vi är urgamla och våra gubbar har rest från denna jord, då kommer du och jag sitta och 'tjöta' i varsin gungstol och kolla på bilder när vi hade så slät och fin hy och undra vad som hände!;) )


RSS 2.0