Idag blev det premiär för mjukglassen med ...

img_3460 (MMS)

Idag blev det premiär för mjukglassen med min kära vän Josefin, som även "klippte till" mig!


Frulle på balkongen

är officiellt invigt för i år! Kl. 9.00 hettade solen på med 22 grader, vindstilla. Bättre start på dagen finns nog inte!


Bubbla

Jag måste försvinna in i en pluggbubbla med mina pluggbrillor på, fram till helgen! Har massa skoluppgifter och göra och mitt mål är att bli färdig innan jag drar till NY, med den här lektionen (känns lite omöjligt i stunden). Men till helgen och en vecka framöver så kommer jag befinna mig i småland. Home sweet home.
Håll då utkik efter mobilbloggandet!

Mon Amie

Hur kan man inte tycka om den här pressbilden från Rörstrand, nu när dom lansera nya produkter till serien Mon Amie. Jag tycker den är hur charmig som helst. Mon Amie är en favorit hos Rörstrand. Av mina tidigare chefer fick jag detta i julklapp, utan att de visste om att jag gillade det. Blev jätteglad! Kanske ska börja samla ihop lite fler mer av serien?
Det här fyra produkterna nedan är det nytillkomna!
Foto: Pressbild från Rörstrand, fotograf Idha Lindhag / stylist Lotta Agaton


Badrum

Handlar min nya lektion om i skolan. Rekord många sidor. Men efter att ha väntat i en vecka så känner jag mig faktiskt inspirerad till att hugga i lektionen! Lite inspiration. Finns ju EN DEL olika stilar. Tur det!

Bildernas källa: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

Grill-inbjudan!

Jag gillar ju personliga inbjudningar och presenter. Det här tyckte jag var en riktigt rolig inbjudan till en grillfest!
Foto: Skärmdumpar från Posten.se - Glädjespridaren

Inspiration


Svenskt Tenn


Foto: Kim Cramer

Foto: Manolo Yllera


Victoria'sSecret

Man har väl börjat kika på lite nya bikinis till sommaren. Och eftersom jag ska åka iväg till VS's land, så kommer det nog bli bikini(s) därifrån! Dom har ju hur många som helst. Här är några som jag är sugen på, får se vad det blir när jag är där! Kommer nog spendera en hel dag på VS. Finns så mycket jag vill ha därifrån, och det är ju så billigt med!

Gäller ju dock att man solar upp sig innan man sätter på sig en vit topp,
annars kommer bara spännet i mitten synas ;)

Känner mig hedrad!

Att alla flaggar för mig på min namnsdag. Förstår inte detta, blir lite generad!

Mini Rihanna

Det var nog ingen som missade låten 'Whip my hair' med Willow förra året. En liten miniversion av Rihanna var min första tanke. Först och främst håret men även hennes stil. Det ska tilläggas att donnan är 10 år. Men har man Will Smith som pappa så har man nog ganska stora förutsättningar att lyckas, med förmodligen vad som helst;)
Hur många 10åringar har sådan här cool stil?

En gåva

..till en designintresserad person.
Bilder från Ohlsson&Gerthel

Dagens - Hjälpa mig och vinna!

OLW har en tävling där man får sätta smak på ett nytt chips. Här är mitt bidrag. Snälla rösta på mig så har jag chansen och vinna pengar till min andra New York resa jag planerar göra om ett år! Tack på förhand och spread the word ;)
Rösta här!

Motivationen på gymmet är maxad!

img_8166 (MMS)

Motivationen på gymmet är maxad!


Dagens - Vackra film

Har ni inte sett Amelie from Montmartre? Gör det. Spelar ingen roll hur ung eller gammal man är. Den är helt fantastik! Musiken är underbar, Amelie är underbar. Jag såg den första gången i högstadiet, på en franska lektion. Det var nog den bästa franska lektionen!
Min favorit, som även min fina vän Albin kan spela!



Fågelparken

borde man döpa om Pildammsparken till i Malmö. Det ser ut som alla Sveriges fåglar befinner sig där. Dom är inte skygga heller, tama som husdjur.  Vårvädret tog oss på en lång promenad idag!

Trevlig helg! Nu har vi avnjutit färsk pas...

img_2006 (MMS)

Trevlig helg! Nu har vi avnjutit färsk pasta med frikadeller! Fredagsmys ända tills läggdags.


Like a lonely lover's charm..


Hittade den här killen för någon vecka sedan. Älskar hans röst!
(Har sedan förstått att han har varit med ett tag, hur missade jag honom?)


Färgbomb

Det är frötillfället min inspiration till balkongen. Jag vet att jag tjatar. Men jag längtar. Så fort det är vår och varmt väder så slipper ni det. MEN iaf. Jag kommer förmodligen handla allt på Indiska. Jag är ju lite av besatt. C kommer förmodligen aldrig gå in på Indiska mer när jag är klar haha.
Inspirationskarta
Ska ha min lilla kryddodling på den hyllan! Sedan är det (ännu!) en kopp jag blivit lite kär i.

Onepiece

Ja jag vet att dom är överallt med jag vill verkligen ha en sådan. Helst en i varje modell!
Onepeice

Dream map!

Något som jag alltid tyckt varit viktigt är drömmar. Oavsett hur små, stora, galna osv. dom är så ska man ändå ha dom. Man vill ju ha något och sträva efter? Jag skulle aldrig kunna bli den typ av människa som har drömmar, men gillar läget och trivs inte med sin tillvaro, och inte göra något av det. Visst, det är lättare sagt än gjort. Men små steg kan leda till det stora stegen och vips så kanske man lever sin dröm!
Jag har gjort en dream map, som jag kallar det. Plockat ihop bilder av vad jag drömmer om, mina mål.
Jag vill gärna ha ett mål, min sambo börjar tröttna på det. Vill han ut gå en runda, så frågar jag vart vi ska. Vi kan väl bara gå en sväng säger han. Och det låter kanske konstigt, men jag tycker det känns jobbigt, och meningslöst då.
Jag vill lixom inte slösa min tid. Men säger han, vi går ett varv runt Pildammarna. Då är jag på, så det är ju inte så att jag vill hitta ett nytt jobb på vägen. Utan måste ha ett mål. Kanske låter flummigt, är förmodligen flummigt. Men sådan är jag.
Har ni drömmar, gör en dream map. Klipp från tidningar, plocka från internet. Göm den i lådan, häng den på väggen. Den kommer ger er lite extra energi att gör det ni vill/ska.
Här är min.
Bilden med trapporna- har alltid drömt om ett hus med den entrén. Frukten- jag vill ha en bra hälsa och önskar mina nära och kära det med. Safari/palmen- jag vill ha möjligheten att ut och resa hur mycket som helst. Schäslongen och nyckeln- jag vill att min affärsidé inom inredning kommer bli ett framgångsrikt och stabilt företag. Melonen- står för kärlek i allmänhet, av kärlek blir man lyckligare! Händerna/små fötterna- min familj/vänner kommer alltid ha en stor betydelse. Penthouse bilden- har jag alltid drömt om i mitt kära NY. 'Tiggaren'- när jag väl har mitt framgångsrika företag, vill jag gärna hjälpa till genom välgörenhet. (Efter att ha sett den hemliga miljonären på tv så vill jag också en dag kunna bidra som dom, och hjälpa till.)

Oscar's

Vi märker ju inte av det på samma sätt här i Sverige, men det är ju hysteri varje år över Oscarsgalan. Egentligen handlar väl själva hysterin om vilken klänning som ska väljas, och se till att det inte bli dubbelt upp på röda mattan. Inte så mycket om vem som kommer vinna det flådiga priserna.
I år måste jag säga att jag blev ganska besviken på klänningarna. Den enda som jag tyckte var fin var Helle Berrys. De andra gav mig inga före pirr i magen. Den här var gala, fräsch och elegant! Hoppas på bättre nästa år!
Foto. Aftonbladet

Albin!

Min fina vän fyller år idag! Ni är faktiskt väldigt dåliga på att kommentera här, jag vet ju att ni kikar in. Så, om ni är bra människor så skriv ett grattis till Albin i kommentarsfältet!
Önskar dig en vild och bra kväll Albin, en sådan som bara du kan lyckas med! ;) PUSS!

RSS 2.0